D|A was presented with the unique opportunity to demonstrate our design ideals in the expansion of our own office space while providing for our growing business.

Focused on exposing the rich, historic elements of the Pierce Block while adding contemporary features to modernize the space, we have more than doubled our footprint and added amenities needed for a larger staff.

The open space fosters creativity and the natural light promotes health in the studio space, all while maintaining connectivity among staff.

Three goals were established at the outset - space, light, connection and through this renovation, we achieved what we set out to do.

Pictures

DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architect
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architecture
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architect
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architect
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architect
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architect
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architect
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architecture
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architect
DeStefano Architects Office Portsmouth Commercial Corporate Architect