A composition of conventional shingle style and a redefined window arrangement creates an upscale beach house that cleanly pairs with its environment.

Such a large family means many bodies.  Large common living areas were designed specifically for family gatherings and great feasts after long days on the beach.

Furnishings and décor were chosen with the sea in mind- nautical themes run rampant throughout the home.

Smaller rooms branch off of their larger counterparts within the home, allowing for cozier confines in which to enjoy quiet time and sleep with the gentle lull of the ocean’s waves sneaking in through many windows.

Pictures

DeStefano Architects Residential Architects Summertime Destination Waterfront Property
DeStefano Architects Residential Architects Summertime Destination Renovation
DeStefano Architects Residential Architects Summertime Destination Renovation
DeStefano Architects Residential Architects Summertime Destination Living Room Renovation
DeStefano Architects Residential Architects Summertime Destination Kitchen Renovation

Key Consultants

  • Contractor: Southwick Construction
  • Photography: Blind Dog Photography