A growing membership, yearning for sufficient social interaction and event spaces, drew their focus on updating the facility to address modern needs and conveniences.  The club also saw tremendous growth in the desire to host larger events that could be attended by the entire membership and private functions such as weddings and anniversary parties.

A new primary entry was added to the building and configured to allow for ADA compliant access while the interior spaces received the treatment expected of a private club setting.

A new bar with lounge seating and an additional gathering space to accommodate 85 was added.  This allows for club members to continue to enjoy the use of the clubhouse regardless of private functions that may be taking place.

The new space is inviting and comfortable, but also built to today’s modern standards. LED lights are used within the coffers of the function room ceiling to provide a soft light that enhances the architectural woodwork and the highlights the fabric covered ceilings.

Pictures

DeStefano Architects Commercial Architects Abenaqui Country Club Portsmouth Hospitality
DeStefano Architects Commercial Architects Abenaqui Country Club Bar Portsmouth Hospitality
DeStefano Architects Commercial Architects Abenaqui Country Club Dining Room Portsmouth Hospitality
DeStefano Architects Commercial Architects Abenaqui Country Club Portsmouth Hospitality
DeStefano Architects Commercial Architects Abenaqui Country Club Portsmouth Hospitality
DeStefano Architects Commercial Architects Abenaqui Country Club Portsmouth Hospitality
DeStefano Architects Commercial Architects Abenaqui Country Club Portsmouth Hospitality
DeStefano Architects Commercial Architects Abenaqui Country Club Portsmouth Hospitality

Key Consultants

  • Contractor: Martini Northern
  • Interior Design: Malloy Interiors
  • Photography: Greg West Photography